Naděje Ostropestřec mariánský - gemmoterapeutikum - 50 ml

Kód: 464
Neohodnoceno
Značka: Naděje
161 Kč
Na dotaz
Položka byla vyprodána…

Jaterní funkce, ochrana jaterní tkáně, detoxikace, pročišťování těla.

Blahodárné působení na játra, ochrana jaterní tkáně, podpora funkce jater a jejich detoxikačních účinků, trávení a pročišťování těla, příznivé ovlivnění stavu a funkce srdce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Obsahuje alkohol. 

Zákaz prodeje alkoholu osobám mladší 18 let. 

Ostropestřec – zajímavosti
Ostropestřec je pěstovaná léčivka původem ze Středomoří. Je to dvouletý dekorativní bodlák, jehož plody – nažky se zpracovávají produkty příznivě působící na různé tělní orgány. Hlavní obsahovou složkou je sylimarin, což je směs flavonoidů s jednotlivými složkami silybinin, silydianin a silycristin. Dále se hojně vyskytují aminy tyramin a histamin a fenolická látka kvercetin. Nejúčinnější a proto i nejvíce používanou formou výrobku z ostropestřce jsou lihové tinktury ze semen a z mladých klíčků. Ostropestřec působí blahodárně na trávicí soustavu, zejména na játra. Podporuje jejich funkci a detoxikační aktivitu, chrání jaterní tkáň. Usnadňuje trávení, je výborným prostředkem pro pročišťování těla. Příznivě působí i na stav a funkci srdce.

Užívání tinktury
Denní dávka = počet kapek odpovídající hmotnosti člověka rozdělíme na dvě nebo tři denní dávky (např. při celkové hmotnosti 60 kg dávku rozdělíme na 2 x 30 kapek nebo 3 x 20 kapek)

Výroba tinktury
Tuto tinkturu z pupenů ostropestřce vyrábí v  malé rodinné firmě Naděje Byliny v Brodku u Konice. Stejně jako ostatní bylinné a rostlinné produkty, které si můžete koupit pod jejich značkou. Při výrobě je kladen důraz na kvalitu a maximální využití blahodárných účinků rostlinných pupenů na lidský organismus. Všechny pupeny jsou z rostlin a stromů, které rostou ve vlastních zahradách firmy .

Doplňkové parametry

Kategorie: Byliny a extrakty
Obsah balení: 50 ml
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: